03 май 2006

Почнаха Дните

Най - важното нещо за една малка група хора през последните седмици бяха Дните (за Дните на свободното слово става дума). Много бяха недоразуменията, много се притеснявахме, не организирахме всичко по най-добрия начин, но все пак успяхме да започнем Дните.
И то доста подобаващо (е само ние си знаем колко усилия най-вече в последния момент ни стурваше това). Залата беше доста пълна, да си признаем, имаше два пъти повече души от очакваното, това много ни зарадва. Още повече, че може да сме привлекли някой с флайерите, от които раздадохме доста внушителна бройка вчера сутринта.
И дискусията беше на ниво. Само дето някои не разбраха, че и журналистиката може да е просто професия. И че не е задължително да работиш за "благото на обществото" и други "висши цели от обществено значение".
И Васко се оказа много готин човек. И е много хубаво, че не се отказва, въпреки че се опитват да го спрат по доста брутален начин. След края на дискусията остана да си поговори с гостите (голяма част от които бяха колеги от ФЖМК). Е затова му се кефя, не се изниза набързо, все едно си е свършли "задължението". И е готов да установи конакт със всеки, който има сигнал за нещо нередно.
Това е. Най-хубавато е като ти кажат: "Беше много добре!"
Не може да се опише чувстовото след тези думи. Забравяш всичко лошо и нередно преди началото.
Но стига толкова, че довечера и за Маритин Карбовски трябва да организираме подобаващо мероприятие :)

01 май 2006

Ново

Постарах се да поработя малко върху менюто с връзки (виж в ляво).
Надявам се тези институции да са ви от полза.
Очаквайте скоро да се появят още интересни страници, намерени (в повечето случаи) съвсем случайно из дебрите на Интернет.